O nama

Tvrtka POL d.o.o. utemeljena je 1992. i u samim počecima vezanim za legendarni Preluk, bavila se prodajom tipske opreme za uređenje interijera automobila. Kako bi izišli u susret prohtjevima klijenta, četiri godine kasnije pokrenuli smo vlastitu proizvodnju navlaka za auto sjedala i podnih prostirki po mjeri. Naše sjedište je u Rijeci, no, naši proizvodi našli su s godinama put i van granica Hrvatske.

“Od prvog dana kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo kupaca bili su naša glavna preokupacija stoga koristimo samo vrhunske materijale bilo da se radi o tekstilu, umjetnoj ili prirodnoj koži. Usporedo s tim POL je kroz godine konstantno unaprjeđivao tehnološke procese, alate i samo tehniku rada, te proširivao ponudu materijala nudeći klijentima sve više opcija i besprijekorne rezultate.”

Poslu pristupamo profesionalno, ali i s dozom strasti o čemu svjedoči serija inovacija i patenata koji nam omogućuju jedinstvena rješenja u završnoj obradi s posebnim naglaskom na detalje bilo da se radi o ukrasnim reljefima na naslonu sjedala ili šavovima na upravljaču. Uz ogromno iskustvo, znanje i tehniku kojom raspolažemo spremni smo vašem automobilu podariti stari sjaj i vratiti ga u originalno stanje. Istodobno na temelju zahtjeva i želja klijenta, uz maksimalno poštivanje temeljnih tvorničkih parametara, nudimo i dizajnerska rješenja kojim će ambijent vašeg novog automobil postati unikatan, te održavati vaš životni stil i kreativnost.

Desetljeća iskustva, stručnost i kompetentnosti za sve što se podrazumijeva interijer vozila, najbolje su jamstvo našim klijentima. POL nudi zaokruženi proces koji započinje idejnim rješenjima i završava gotovim proizvodom bilo da se radi o kompletnom uređenju interijera kamiona, sjedalima automobila, ručici mjenjača ili tek sjedalu za motocikl.

  • Profesionalni pristup
  • Vrhunski materijali
  • Dugogodišnje iskustvo
  • Na stotine zadovoljnih kupaca
  • Jedinstven dizajn

“Naše ideje uvijek su nove, ali filozofija poslovanja uvijek ista i podrazumijeva stalan razvoj kako bi konačan proizvod bio uvijek bolji, zanimljiviji i originalniji.”